Pocketvering

Wist je dat mensen gemiddeld een derde van hun leven op een matras liggen? Het is daarom ontzettend belangrijk dat je matras lekker ligt en dat je elke ochtend uitgerust kunt opstaan. Het beste matras is de matras dat het beste bij jou past. Met 7 comfortzones kan het matras geheel naar jouw persoonlijke behoeften worden afgestemd. De 180×200 matras verdeelt het gewicht uitstekend op de juiste plekken en zorgt voor een zeer goede ondersteuning aan het lichaam.

Door de 7 verschillende comfortzones, krijg je zones met stugge en minder stugge veren, waardoor bijvoorbeeld de zwaardere delen zoals schouders en heupen meer inveren. Dit zorgt ervoor dat je ruggenwervel te allen tijde recht is. Zodra je ruggenwervel recht is, komen slaapklachten aan de nek, rug of schouders eigenlijk niet voor.

Dit pocketvering matras is een lekker ruim matras voor de individuele slaper en een heerlijk matras voor degenen die van lekker knus tegen elkaar aan liggen houden. Dit 180×200 pocketvering matras is volledig gericht op comfort en ondersteuning.

Een pocketvering matras staat erom bekend dat ze erg goed ventileren en dat er geen welbekende “kuilvorming” ontstaat. Kuilvorming komt veel voor bij binnenveringsmatrassen (ook wel: bonellvering matrassen) en veroorzaakt vaak klachten doordat op deze manier je ruggenwervel niet recht is. Een binnenveringsmatras is de goedkopere variant van de pocketvering matras. Doordat binnenveringsmatrassen zo gevoelig zijn voor kuilvorming, raden wij ze niet aan.

De voordelen van Pocketvering

  • Comfortabel: Door het 7 Zone systeem met pocketveren zal je optimale ondersteuning voor het lichaam krijgen, waardoor je een goede en ontspannen nachtrust zal hebben.

  • Kwaliteit: De beste materialen en een verfijnd productieproces zorgen ervoor dat je weer jaren vooruit kunt.

  • Duurzaam: Wij vinden een goede leefomgeving en een gezond milieu belangrijk. Niet alleen voor ons, maar ook voor de volgende generatie. Onze pocketvering matrassen zijn daarom 100% recyclebaar.

  • Anti allergisch en antibacterieel: Voorkomt allergische reacties bij allergieën.

  • Afritsbare hoes: Deze kunnen op 60 graden gewassen worden.

  • Laagste prijsgarantie: Dit matras van deze kwaliteit zal je absoluut nergens goedkoper tegenkomen en daarom garanderen wij de laagste prijs.

  • 10 jaar Garantie: Je krijgt 10 jaar volledige garantie op productiefouten.